رابط شبکه ( Network Interface ) در دوربین مداربسته
سیستم های مداربسته از قسمت های مختلفی تشکیل شده است و یکی از قسمت های این سیستم ها رابط شبکه یا Network Interface است که کابل شبکه دوربین مداربسته به آن متصل می شود. اگر کمی دقیق تر بخواهیم توضیح دهیم رابط شبکه در اصل پل ارتباطی تجهیزات دیجیتال مداربسته به سیستم های کامپیوتری به حساب می آید. در ادامه این مطلب به موضوعاتی مانند نوع رابط، پهنای باند و همچنین POE رابط می پردازیم.
بیشتر بخوانید:
با توجه به توضیحاتی که در بالا گفته شد، دوربین مداربسته و دستگاه های ذخیره ساز و کل سیستم مداربسته برای اتصال به رابط شبکه نیاز دارند. در اصل رابط شبکه در سیستم های مداربسته این امکان را ایجاد می کند که قسمت های مختلف سیستم از طریق کابل های شبکه به هم متصل شوند. همچنین از این رابط ها با عنوان گلوگاه انتقال اطلاعات سیستم های مداربسته به شبکه های داخلی و خارجی ذکر می شود.
خصوصیات Network Interface یا رابط شبکه
بحث درباره رابط های شبکه قطعا می تواند به شکلی تخصصی بررسی شود اما ما در این مطلب کوتاه تنها قصد بررسی رابط شبکه در تجهیزات مداربسته را داریم و در ادامه سه خصوصیت اصلی این رابط ها را برای شما بیان می کنیم.
نوع رابط:
رابط شبکه در طول توسعه خود تغییراتی داشته است و امروزه تقریبا اکثر رابط های شبکه از نوع RJ45 هستند. این نوع رابط ها سوکت های مشترکی دارند که برای بیشتر رابط های شبکه استفاده می شود. نکته مهم در خصوص این رابط ها این است که از این نوع رابط تا پهنای باند 1000Mbps استفاده می شود و عموما برای پهنای باند بیشتر از رابط های فیبر استفاده می کنند.
پهنای باند رابط:
مقدار پهنای باند رابط نیز بسیار مهم است. رابطهای دستگاه های ضبط کننده معمولا 100Mbps یا 1000Mbps هستند. بسته به اینکه دستگاه در شبکه به چه صورت استفاده می شود یا به چند وسیله مرتبط می شود، باید پهنای باند ورودی/خروجی آن محاسبه شود.
POE بودن رابط:
POE بودن رابط ها امکان تغذیه تجهیزات الکتریکی تا توان محدود را ایجاد می کنند. بنابراین رابط های POE به طور مستقیم باید به وسیله مربوطه وسل شوند تا از این طریق بتوان برق مورد نیاز آن را تامین کرد.
مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:
کاربرد لوله فلکسی در نصب دوربین مداربسته
ویدئو بالون (Video Balun) در دوربین مداربسته